Categorieën
diensten Huis en Tuin

CV Ketel Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een bedrijf wat verstand heeft van het repareren en installeren van CV-ketels? Dan is het zaak om zo snel mogelijk in contact te komen met CKI Groep, de specialist in CV-ketels! CKI Groep levert ook nieuwe CV-ketels die je kunt kopen of zelfs huren, wij zorgen dan uiteraard voor de volledige installatie, zodat hij volledig werkend bij je wordt afgeleverd.

Wij leveren als CKI groep alleen maar CV-ketels van kwaliteit in Zoetermeer, bijvoorbeeld van de merken Intergas en Rehema. Zodra de CV-ketel is geïnstalleerd door een van onze monteurs wordt de ketel in de toekomst uiteraard door ons onderhouden en komen wij eens in de zoveel tijd even langs om te kijken hoe de staat van de CV-ketel is. Wij werken door heel Nederland, dus je kunt overal gebruik maken van de diensten van CKI Groep.

Mocht er iets mis zijn met je CV ketel cki-groep.nl aarzel dan niet om onze klantenservice even in te schakelen, wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Ook voor de nodige adviezen zijn wij te bereiken, wij delen graag onze eerdere ervaringen met jou. Heb je nog meer vragen? Neem dan even contact op met CKI Groep, wij zijn te bereiken op 085-401 57 91 of per mail via info@cki-groep.nl.

CV Ketel Zoetermeer | CKI Groep