Categorieën
Online winkels Persbericht van de dag

Gezonde Smoothies

Eten en drinken binnen de perken is iets wat soms moeite kan kosten. Het resultaat daarvan kan zijn dat ongezond consumeren de overhand krijgt. Om hier wat aan te doen kunnen gezonde smoothies uitkomst bieden. Een smoothie is een mix van diverse fruitsoorten en kan daardoor bijdragen aan een gezond levenspatroon. In Nederland wordt de smoothie tegenwoordig steeds vaker aangeboden. Een bedrijf dat de verkoop hiervan stimuleert is Fresh Fruit Express. Het resultaat is, dat steeds meer horecazaken en cateraars het product in hun assortiment opnemen.

Gezonde smoothies als alternatief

Fresh Fruit Express zorgt ervoor dat de consument in Nederland over gezonde smoothies kunnen beschikken zonder al te ingewikkelde manieren. Vers fruit eten is van groot belang voor de gezondheid en op deze wijze draagt Fresh Fruit Express op alternatieve wijze daar een steentje aan bij. Vele mensen hebben namelijk moeite met het consumeren van vers fruit. Door fruit aan te bieden middels het smoothie concept wordt deze drempel overschreden waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan gezond consumeren.

Fruitconsumptie

Fresh Fruit Express hanteert als doelstelling dat het consumeren van gezonde smoothies een uitdaging voor de consument moet zijn. Door het aanbieden van een fruitconcept dat uit diverse smaken is opgebouwd wordt aan deze uitdaging een praktische invulling gegeven. Gebruikmaking van unieke receptuur zorgt ervoor dat de doelstelling wordt bereikt. Voor de consument betekent dit een overwinning op twee vlakken. Gezond en bewust eten namelijk en genieten van een fris product.

Aanbod gezonde smoothie

Wilt u in de hoedanigheid van ondernemer ook het gezonde smoothies concept opnemen binnen uw bedrijfsvoering, dan kunnen wij van Fresh Fruit Express u daarin bijstaan. Implementatie van onze winstgevende formule zorgt ervoor dat uw bedrijf volledig wordt ingericht om het smoothie product winstgevend te kunnen aanbieden. Middels een kleine investering zorgt u ervoor dat u op positieve wijze kunt profiteren van deze trend.

Wilt u gezonde smoothies kunnen aanbieden als ondernemer? Fresh Fruit Express is het aanspreekpunt.