Gratis persbericht verspreiden? – Online Persbericht Plaatsen

Online Persbericht Plaatsen is een gewaarde persberichten bron van informatie voor redacties, journalisten, bloggers, televisieomroepen. Daardoor heeft Online Persbericht Plaatsen een goede reputatie bij journalisten, dagelijks worden er persberichten in de media gepubliceerd. Ook de lezers en bezoekers van Online Persbericht Plaatsen waarderen de persberichten met een gemiddelde cijfer van 8,2.

Gratis persbericht verspreiden?.

Wij plaatsen uw persbericht niet alleen op onze goed bezochte persberichten-site, wij distribueren uw persbericht ook via RSS feeds, Google Plus, Twitter, Facebook en diverse andere sociale media  U kunt kiezen voor een gratis distributie van uw persbericht: wij distribueren uw persbericht dan alleen onder onze lezers en abonnees en sociale media.

Wie ontvangen uw persbericht?

Online Persbericht Plaatsen verspreidt uw persbericht onder de aangesloten journalisten en redacties. Journalisten en redacties kunnen gebruik maken van een speciale persberichtenfilter zo bepalen de redacties zelf welke persberichten relevant zijn, maar Online Persbericht Plaatsen trekt ook andere media bronnen aan die opzoek zijn naar relevant nieuws, dat is natuurlijk logisch, want Online Persbericht Plaatsen is met ruim 12.000 bezoekers per maand een zeer waardevolle en goed gewaarde persberichten-site van Nederland.