Categorieën
diensten Persbericht van de dag

Makelaar in Den Haag

Bent u opzoek naar een makelaar in Den Haag waarbij de specialisatie ligt op het gebied van de expat woningmarkt dan bent u daarvoor aan het juiste adres bij Onesta vastgoed.

Onesta vastgoed, uw onesta-vastgoed.com, is een jong en dynamisch vastgoedbedrijf. Naast specialisatie op het gebied van de expat woningmarkt kan Onesta Vastgoed u ook dienstbaar zijn op het gebied van vastgoed beheer, huur en verhuur, aan- en verkoop en het opmaken van taxaties betreffende woningen.
Wanneer u zich als expat wilt gaan vestigen in Den Haag dan is het daarbij van belang dat u over een woning kunt beschikken dat aansluit op uw behoeften en omstandigheden. Omdat er in dit geval sprake is van een vreemde omgeving in positieve zin dient u over een makelaar in Den Haag te beschikken die precies begrijpt waarom en naar wat u opzoek bent. Onesta vastgoed is dan ook de aangewezen partij voor dit soort situaties.
Ook indien u zich als internationale student wilt gaan inschrijven voor het volgen van een opleiding in regio Den Haag en u heeft een woning nodig dan kunt u Onesta vastgoed als uw makelaar in Den Haag inschakelen. Hetzelfde geldt ook indien u werkzaam bent in de politiek en voor een korte of langere tijd een woning in Den Haag nodig heeft.

Een woning in Den Haag nodig en u wilt daarbij gebruik maken van de diensten van een makelaar in Den Haag waarbij de specialisatie ligt op het gebied van de expat woningmarkt? Dan bent u aan het juiste adres bij Onesta Vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen geheel vrijblijvend te bespreken.

Makelaar in Den Haag