Categorieën
Persbericht van de dag

Meer informatie over het bedrijf Bekerbedrukking!

Bekerbedrukking is gevestigd in Vriezenveen als onderdeel van Poorthuis Packaging BV. Het bedrijf bedrukt diverse soorten bekers, waaronder bierglazen, drinkbekers, koffiebekers en dubbelwandige bekers. Het bedrijf is al jaren een grote speler op de Nederlandse markt met betrekking tot het bedrukken van diverse soorten glazen en bekers.

Laagste prijs garantie

Een groot voordeel die het bedrijf aanbied is een garantie van de laagste prijs. Vind je de koffie-, drink, dubbelwandige- of ijsbekers ergens goedkoper? Dan krijgt u dit voor dezelfde prijs en nog eens 10% korting!

Belangrijke referenties

Bekerbedrukking heeft voor talloze klanten haar werkzaamheden uitgevoerd, waaronder de ABN Amro, FNV Bondgenoten, Fujitsu of Skyradio. De branches van iedere onderneming zijn zeer uiteenlopend. Wilt u meer weten over de diverse campagnes? Bekijk dan ook eens de links in dit artikel.

Meer informatie over de exacte producten die je kunt bedrukken

Bekerbedrukking levert het volgende overzicht van diverse soorten glazen. Ieder glas / beker is verkrijgbaar met diverse inhouden, waaronder 200 cc tot 250 cc. Ze leveren onder andere:

  • Drinkbekers
  • Bierglazen
  • Koffiebekers
  • IJsbekers
  • IJsbakjes
  • Proefglaasjes
  • Borrelglaasjes
  • Dubbelwandige bekers

Bij bekerbedrukking wordt er dus gebruik gemaakt van de volgende stoffen: papier, karton of plastic.
Plastic bestaat ook weer uit drie type plastics, waaronder PP, PET of PLA. De ene is duurder vanwege de milieuvriendelijkheid (PLA) , de overige twee plastics zijn goedkoper, waarvan PP de goedkoopste is maar tevens de meest instabiele plastic. PET wordt vooral gebruikt bij de grotere glazen, voor extra stabiliteit. Ook is PET qua helderheid een stuk beter dan PP. Wil je meer informatie ontvangen over de voor- en nadelen van ieder type plastic dan kun je uiteraard contact opnemen.

Wil je graag online een prijs berekenen of liever een offerte aanvragen? Of ben je op zoek naar meer informatie over de diverse bekers / glazen? Bekijk dan de links in dit artikel!