Categorieën
Online winkels Persbericht van de dag

Powerbank gebruik je overal

Powerbank kan je overal naar toe meenemen

Een Powerbank gebruik je om je smartphone, tablet of laptop mee op te laden. Omdat de powerbank zo compact is kun je overal je smartphone, tablet of laptop opladen. Zo is het bijzonder handig om op een festival je iPhone op te kunnen laden als je die veel gebruikt voor bijvoorbeeld foto’s of films.

Vermogen Powerbank

Elke powerbank heeft een ander vermogen(mAh). Hoe meer vermogen(mAh) een powerbank heeft hoe vaker de powerbank je apparaat kan opladen. In het geval van tablets en laptops is het verstandig om een powerbank te kopen met veel vermogen. Denk hierbij aan 5000+ mAh voor tablets en 7500+ voor laptops.

Gebruik Powerbank

Voordat je de Powerbanks van Powerbankgigant.nl kan gebruiken moet je deze eerst opladen. Na gemiddeld 2 uurtjes is uw powerbank volledig opgeladen. Nadat uw powerbank volledig is opgeladen kunt u uw apparaat opladen. Als de powerbank weer leeg is moet u deze weer opladen. Het is verstandig om de accu volledig leeg te laten lopen voordat u hem weer oplaad. Zo gaat uw accu langer mee en kunt u dus langer gebruik maken van uw Powerbank.

Koop je Powerbank bij Powerbankgigant