Categorieën
diensten

Relatietherapie Eindhoven

Bij Vilola Veda kun je terecht voor allerlei soorten problemen, of het nou gaat om een relatie, of dat je lichamelijke of geestelijke problemen ondervindt, Vilola Veda staat altijd klaar voor je. Mocht je midden in een relatie zitten die niet helemaal lekker loopt, dan doe je er goed aan om even contact op te nemen met Vilola Veda, dé relatietherapeut in Eindhoven en omstreken. Wacht niet te lang, het kan zomaar ineens over zijn met je relatie.

In 2016 start Vilola Veda met vier relatieworkshops waar iedereen zich voor kan inschrijven, deze workshops zijn in de maanden februari, mei, augustus en november. Hebben jij en je partner het gevoel dat de relatie veel beter zou kunnen werken, maar weten jullie allebei niet goed waar het probleem ligt? Dan doen jullie er verstandig aan om je in te schrijven voor de relatieworkshop van Vilola Veda.

Een mindere periode in een relatie kan verschillende oorzaken hebben, denk bijvoorbeeld aan stress, veel werk of problemen binnen de familie. Omdat het lastig is om altijd rekening met elkaar te houden, kan er nog weleens een spanning ontstaan. Dit is niet erg, elk stel heeft daar weleens last van. Ben jij benieuwd naar de tarieven en de aangeboden diensten van Vilola Veda? Neem dan contact op met ons via het contactformulier op onze website, of bel ons even op 06-44690370.

Relatietherapie Eindhoven | Vilola Veda