Categorieën
diensten Persbericht van de dag

Rijschool Dordrecht

Rijschool Dordrecht zorgt dat u wel slaagt

Woont u in Dordrecht of omgeving en bent u opzoek naar een rijschool waarbij u wel gegarandeerd bent een slagingskans, bekijk dan de mogelijkheden van Avantirijschool.nl Dordrecht. Door een ervaren instructeur bent u ervan verzekerd dat u alle vertrouwen krijgt achter het stuur en op die manier verzekerd wordt van een slagingskans bij het afrijden.

Spoedcursus volgen bij rijschool Dordrecht?

Veel mensen willen snel hun rijbewijs halen, vaak is dit een lastige opgave. Rijschool Dordrecht biedt echter een 10-daagse cursus aan. In deze 10 dagen volg jij 25 lessen, je zult dus aardig wat uren in de auto doorbrengen. Dit moet je wel leuk vinden, anders werkt het alleen maar demotiverend. Zorg dus dat je weet waar je mee bezig bent, mocht je zo’n spoedcursus willen volgen.

Dé rijschool van Dordrecht heeft jarenlang ervaring

Avanti rijschool heeft al bijna 30 jaar ervaring in het lesgeven in autorijlessen en motorrijlessen. Dit is ook mogelijk omdat er een topteam werkt bij Avanti. De instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen zich aan een ieder aanpassen zodat u les krijgt op uw niveau. Bij rijschool Dordrecht kunt u ook terecht als u een bepaalde angst heeft tijdens het rijden. Samen met de instructeur wordt u begeleid om uw angst te overwinnen. De rijschool helpt u vanaf het leren voor de theorie-examen tot aan het halen van het roze pasje.

Rijschool Dordrecht staat open voor vragen

Avanti Rijschool, dé rijschool in Dordrecht, heeft natuurlijk antwoord op al uw vragen. Is er iets niet duidelijk of wilt u gewoon een keer langskomen bij onze rijschool? Laat dat dan even weten per mail of bel ons even op, dan maken we een afspraak en zullen we alles even rustig doornemen. Kies voor Avanti Rijschool, de specialist op het gebied van rijlessen!

Rijschool in Dordrecht