Categorieën
diensten Entertainment Eten en drinken

Strandtent Scheveningen

Als het lekker weer is trekken veel mensen richting Scheveningen, en verspreiden ze zich over de daar aanwezige strandtenten. Welke strandtent, dat zien ze daar wel. Waar het er gezellig uit ziet, en waar je een lekker drankje kan drinken, dat zijn meestal de eisen van een klant. Strandtent Scheveningen De Waterreus biedt deze faciliteiten aan, maar daarnaast nog veel meer.

Gezellig eten en drinken bij strandtent Scheveningen

Als u een hapje wilt eten met uitzicht op de prachtige stranden en de mooie Noordzee, dan ben je bij De Waterreus absoluut aan het juiste adres. Onze werknemers zorgen ervoor dat je niks te kort komt en dat je een mooie tijd beleeft bij De Waterreus. Deze strandtent in Scheveningen biedt zoveel moois aan, je zult het niet geloven totdat je bij ons langskomt en geniet van de mogelijkheden.

Feesten en partijen bij strandtent Scheveningen

Mocht u een feest willen organiseren in Scheveningen, of misschien wel een bruiloft? Dat is mogelijk bij De Waterreus! Ook kunt u een bedrijfsuitje bij ons houden, met bijvoorbeeld eerst een sportieve activiteit op het strand, met daarna een heerlijke BBQ bij ons op het terras, wat wil je nog meer! Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden en arrangementen? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen, wij zijn bereikbaar via 070-3586909 of info@waterreus.nl.

Strandtent Scheveningen | De Waterreus