Categorieën
diensten Persbericht van de dag

Uitvaart Rotterdam

Uitvaart Rotterdam

Is er een dierbare overleden? Dan kan een uitvaart in Rotterdam iets voor u betekenen. De overledene kan op papier hebben gezet of gezegd hoe hij of zij zijn uitvaart in Den Haag geregeld wil hebben. U als nabestaande kunt samen met de uitvaart Rotterdam regelen. Wanneer er iemand is overleden, is het belangrijk dat er aangifte wordt gedaan bij de Burgerlijke Stand. Natuurlijke is het ook van belang dat u de huisarts inlicht over het overlijden van deze persoon.

Van Ballegooijen helpt u bij de uitvaart in Rotterdam

Het is de vraag hoe wil je afscheid nemen van iemand? Het is natuurlijk erg fijn en belangrijk om samen met iemand die ervaring heeft op dit gebied te kijken naar de wensen en mogelijkheden die er zijn. Het kan zomaar gebeuren dat u een uitvaart Rotterdam moet regelen. Daarin heeft u verschillende keuzes, u kunt alles zelf regelen, maar u kunt ook de taken verdelen en bepaalde zaken overlaten aan de uitvaartondernemer. Dit kunt u bij Ballegooijen laten regelen.

Een uitvaart in Rotterdam

Bij een begrafenis staat u voor twee keuzes:
Begraven:
Begraven worden is dat de overledene in een kist onder de grond geplaatst wordt. Een graf geeft het recht om een kist ongeveer 20 jaar te behouden op de begraafplaats. Dat kan aan de nabestaanden een zeer prettig gevoel geven, wetende dat ze ergens terecht kunnen om de rouwproces te kunnen verwerken.

Cremeren

Cremeren houdt in dat je lichaam in een oven wordt verbrand. De oven is rond de duizend graden Celsius en het duurt één tot anderhalf uur. Zodra de oven klaar is wordt het as uit de oven gehaald en de overblijfselen verwijderd. Na het cremeren wordt het as 30 dagen in het crematorium bewaard waarna deze wordt overhandigd aan de familie. Je kunt het bewaren in een urn, uitstrooien of begraven.
Wat heeft de uitvaart in Rotterdam mij te bieden?
Door de grote hoeveelheid aan keuzes en de snelle service komt u er altijd uit om een goede uitvaart Rotterdam te vinden.

uitvaart Rotterdam

Uw uitvaart Rotterdam wordt optimaal verzorgd