Categorieën
Entertainment

Dagje weg met vriend

Je wilt een gezellig dagje weg met je vriend. Als verassing, voor zijn verjaardag of gewoon met elkaar afgesproken om weer eens samen een dagje weg met elkaar te gaan. Je wilt natuurlijk dat het voor hem een mooie dag wordt, maar zelf wil je natuurlijk ook genieten van je dagje weg met vriend.

Het is uiteraard afhankelijk van het weer of je er een leuk dagje binnen of buiten van maakt. Bij slecht weer wil je natuurlijk niet natregenen. Misschien kun je samen lekker naar de sauna, bowlen of een potje pool spelen met elkaar. Wat dacht er van om nog één of twee bevriende stellen te bellen en met elkaar uit een Escaperoom te ontsnappen!
Maar misschien zijn jullie wel erg sportief en maakt een beetje slecht weer niet uit. Samen over de stormbaan, survivallen of tussen de boomtoppen balanceren. Ook leuk voor een dagje weg met vriend!

dagje weg met vriend bowlendagje weg met vrienddagje weg met vriend

Dagje weg met vriend bij mooi weer

Bij mooi weer kun je een dagje weg naar de dierentuin met je vriend, lekker slenteren tussen allerlei wilde dieren. Wat dacht je ervan de omgeving te verkennen op een oude solex of met een hypermoderne segway. Houden jullie van meer actie en ben je niet bang een beetje nat te worden, wat dacht je van powerkiten, wakeboarden,jetpacken of waterskien. Er valt zeker genoeg te kiezen voor een actief dagje weg met vriend.

dagje weg met vrienddagje weg met vrienddagje weg met vriend

Om je dagje uit met vriend mee af te sluiten zoek je natuurlijk nog een gezellig restaurant.
Je vind dit allemaal en nog veel meer op onze site Uitmetvrienden.nl