Categorieën
diensten

Dozen kopen met bedrukking?

Heb je dozen nodig voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld om de online bestellingen van je webwinkel in te versturen? Dan zit je goed bij Gepakt.nl. Wij verkopen namelijk verschillende soorten dozen, die we stuk voor stuk op hoog niveau kunnen bedrukken. Met het logo van je bedrijf, maar eventueel ook met een tekst naar keuze. Bij Gepakt.nl bepaal je zelf wat voor dozen je wil kopen en hoe deze dozen bedrukt moeten worden.

Dozen kopen met bedrukking

Wil je de producten die je verkocht hebt, niet in een standaard verzenddoos opsturen? Dan bestel je bedrukte dozen bij Gepakt.nl. Op een bedrukte doos kun je jouw logo laten zetten, maar ook een tekst naar keuze. Ook is het mogelijk om zowel een logo als een tekst naar keuze op jouw verzenddozen te laten zetten. Hoe jouw perfecte verzenddozen er ook uit zien: bij Gepakt.nl bestel je de perfecte verzenddoos op maat met een bedrukking naar keuze.

Eenvoudig en snel online dozen kopen

Wij begrijpen dat je het ontzettend druk hebt als ondernemer. Daarom maken we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk om bedrukte dozen te kopen. Bij Gepakt.nl bestel je jouw bedrukte dozen gewoon online, via de website. Dit doe je door eerst aan te geven welke dozen je wil laten bedrukken. Vervolgens geef je aan op welke manier deze dozen bedrukt moeten worden. Ben je tevreden met je keuzes? Dan kun je jouw bestelling direct plaatsen. Nu nemen wij jouw bestelling voor dozen kopen direct in behandeling.

Dozen kopen? Plaats een bestelling

Wil jij dozen kopen voor jouw bedrijf? Plaats dan een bestelling op Gepakt.nl. Voor je het weet, heb je jouw bedrukte dozen in huis. Nu kun je deze dozen direct gebruiken om de online bestellingen van je klanten te verzenden, of natuurlijk voor andere doeleinden.