Categorieën
diensten Huis en Tuin

Makelaar Almere

Heb jij plannen om binnenkort in het mooie Almere te gaan wonen? Zoek je alleen nog een betrouwbare makelaar waar je 24/7 op kunt rekenen, die betrokken is bij de stappen die moeten worden genomen om woonachtig te zijn in Almere, en die een uitstekende service levert naar de klanten toe? Dan moet je bij Van der Avoort Makelaardij zijn, dé makelaar in Almere en omstreken. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van huizen, maar ook in het verhuren van woningen.

Het maakt niet uit wat voor woning je zoekt, qua grootte, wel of geen tuin, vrijstaand of een appartement. Van der Avoort Makelaardij weet altijd wel iets te vinden voor jou! Zoek jij een woning voor jezelf, dan heeft Makelaar Almere iets voor je. Zoek jij een woning voor jou hele gezin, ook dan weet Van der Avoort Makelaardij de juiste woning voor jullie te vinden. Wij zorgen er altijd voor dat de klanten niet teleurgesteld worden, daar kun je van op aan.

Van der Avoort Makelaardij is vooral gespecialiseerd in de particuliere aan- en verkoopmarkt in Almere, met al die jaren ervaring hebben wij inmiddels veel kennis opgedaan en maken daar gebruik van bij onze huidige klanten. Daarnaast voeren wij ook professionele taxaties uit bij woningen, zodat wij precies kunnen vertellen hoeveel een woning waard is. Wil jij meer weten over ons woningaanbod of heb je een vraag? Neem dan even contact op met Makelaar Almere, wij zijn te bereiken via rene@avoort.nl of per telefoon op 036-7676000.

Makelaar Almere | Van der Avoort Makelaardij