Categorieën
diensten Eten en drinken

Ontbijt Scheveningen

Wil jij een keer ontbijten aan het strand met een prachtig uitzicht op de Noordzee? Kom dan eens lang bij strandtent Blue Lagoon, gelegen in Scheveningen. Wij hebben heerlijke gerechten op de kaart staan die iedereen bij ons in de ochtend kan bestellen. Denk aan een lekkere uitsmijter, of wil je toch boerenyoghurt met vers fruit? Het is allemaal mogelijk bij Blue Lagoon, jouw ontbijt Scheveningen wordt volledig verzorgd!

Naast de gerechten op de kaart hebben wij op zondag van 9:00 tot 12:00 een ontbijtbuffet bij Blue Lagoon! Je kunt hier zoveel eten als je wilt, zolang je maar binnen de afgesproken tijden blijft. Je kunt kiezen uit allerlei soorten luxe broodjes, verschillende soorten beleg, een vers eitje en yoghurt. Daarnaast is er nog veel meer keuze, kom gerust eens langs op zondag om te kijken wat wij allemaal te bieden hebben.

Ontbijten bij Blue Lagoon was nog nooit zo leuk! Wij zien jou graag eens langskomen om eens optimaal te genieten van ons ontbijt in combinatie met het prachtige uitzicht. Blue Lagoon doet er alles aan om jou het ultieme vakantiegevoel te geven. Of je nou alleen komt of met een groepje, je kunt bij ons altijd rekenen op een heerlijk ontbijt. Heb jij nog vragen over de diensten die wij leveren? Neem dan even contact op met Blue Lagoon, wij zijn te bereiken per mail via lindsey@bluelagoon.nl of per telefoon via (0)70 – 350 12 25.

Ontbijt Scheveningen | Strandtent Blue Lagoon