Categorieën
diensten

Relatietherapie Rotterdam

Mocht het zo zijn dat het tussen jou en je partner niet helemaal meer lekker loopt en jullie nauwelijks nog echt met elkaar praten of juist alleen nog maar ruzie met elkaar hebben, dan is dat heel vervelend. Maar er is altijd wat aan te doen, bijvoorbeeld door Rens van Vuuren in Rotterdam. Dus loopt jouw relatie niet helemaal zoals je zou willen en ben je woonachtig in Rotterdam of in de omgeving ervan, neem dan snel contact op met Rens van Vuuren.

Als Relatietherapeut helpen wij mensen in een relatie weer dichter bij elkaar te komen door ons te richten op de emotionele betrokkenheid en verbondenheid tussen partners. Om dat te bereiken werken wij met de succesvolle EFT-methode. Dat staat voor Emotionally Focused Therapy en is ontwikkeld door Sue Johnson, schrijfster van het boek “Houd me vast”.

Als beiden er voor open staan, hebben wij als Relatietherapie in Rotterdam er alle vertrouwen in dat de relatie nog te redden is en het contact tussen jullie weer hersteld kan worden. Samen gaan we er mee aan de slag in de praktijk in Rotterdam en onderzoeken we hoe en waar het contact tussen jullie verloren gaat en hoe jullie de verbinding weer kunnen herstellen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Rens van Vuuren Relatietherapie? Neem dan snel contact op, wij zijn bereikbaar op 010-4120971 of via info@rensvanvuuren.nl.