Categorieën
Sport

Op voetbal gokken: 5 gouden tips

Op voetbal gokken is leuk, vooral als we winnen. Lijkt het momenteel even helemaal niet te lukken of begin je net met gokken en wil je graag weten hoe je geld kunt verdienen? Met onze 5 tips vergroot je de kans om geld te winnen met gokken op voetbal. 

1: gebruik een strategie

Zonder een juiste strategie vaart niemand wel. Zeker wanneer je begint of bezig bent met een negatieve reeks, is het prettig om zekerheid in te bouwen. Zorg ervoor dat je bankroll groot genoeg is, en start met de verdubbelstrategie. Als je verliest verdubbel je de inzet. Win je, dan hou je de inzet op hetzelfde niveau. Op de lange termijn gaat dit hoe dan ook winst opleveren.

2: gok op competities die je volgt  

Met het aantal competities dat wordt aangeboden op een gokwebsite, is het interessant om op alles geld in te zetten. Dat is echter ook gevaarlijk, want in competities, zeker op een lager niveau, zijn de uitslagen en juiste voorspellingen minder vanzelfsprekend. Kies daarom voor competities die je nauw volgt, en waar je een grotere kans om een juiste voorspelling te doen.

3: maak niet te grote combi’s

Met name rondom voetbalweddenschappen zien we dat mensen graag grote combi’s maken, vooral omdat de quotering daardoor veel hoger wordt. Dat klopt natuurlijk 100%, maar het risico dat in een coupon met 4 wedstrijden één wedstrijd misgaat, is groot. Kies voor compacte combi’s en beperk het risico op een misstap.  

4: maak gebruik van bonussen, maar niet ten koste van alles 

Een online bookmaker biedt maar al te graag bonussen aan voor spelers. Niet elke bonus is echter even interessant, zeker als je soms de rondspeelvoorwaarden goed doorleest. Activeer daarom niet ‘blind’ alle bonussen, maar kies gericht de beste bonussen op ieder moment. 

5: Speel met geld dat je kan missen 

Op voetbal gokken is leuk, dus zorg dat het zo blijft. Ligt een verslaving op de loer? Stop dan tijdelijk met gokken. Hoe je weet of je tegen een verslaving op gokken aanzit? Ga je stappen na en bekijk of je wel écht speelt met geld dat je kunt missen. Gokken op voetbal; doe het verstandig. Succes!